Over CSB²

Sinds 1996 biedt CSB² oplossingen aan voor klanten uit de automotive en industrie actief in de oppervlaktebehandeling.
CSB² is toegewijd op het installeren en onderhouden van spuitcabines, voorbereidingsinstallaties en stofafzuiginstallaties.

CSB² is sinds 2008 exclusief importeur in België van OMIA, producent van spuitcabines en oppervlaktebehandelingsinstallaties.
Met onze verschillende partners bieden we een compleet leverprogramma aan.

Wij zijn jouw partner om jouw installaties optimaal te laten renderen.
Ons service- en salesteam staat steeds paraat om u verder te helpen.

Onze missie

Het is onze missie uw installaties doorheen hun levensduur perfect te laten functioneren. Zo werken de operatoren in een veilige en aangename werkomgeving waarbij zij kwaliteitsvol werk kunnen afleveren met respect voor het leefmilieu.

Onze visie

Door steeds kwaliteit voorop te stellen zowel naar onze keuze van installaties en producten, maar ook van onze service door het salesteam en onze techniekers ontzorgen we de klanten bij de keuze, aankoop, plaatsing en onderhoud van hun installaties.

Onze waarden

Bij CSB² vinden we het ontzettend belangrijk dat we een partnership opzetten, waarbij de communicatie, inzet en verantwoordelijkheid van elke schakel er toe leid dat je steeds met vertrouwen op ons kan beroep doen.

Het team

Sam Logothetis

After Sales Manager

Maurice Van de Wiel

Sales Manager

Anne-Laure De Clercq

Accounting

Wim De Clercq

General Manager

Wat onze klanten zeggen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends. Als experten van oppervlaktebehandelingsinstallaties informeren we jou over onze producten, interessante tips over onze installaties en lopende acties.