Testimonial Land Rover Asse

Verantwoordelijke Carrosserie, Geert

Stel je even kort voor, naam en functie

Mijn naam is Geert, carrosserieverantwoordelijke van Land Rover Asse. Ik ben eigenlijk verantwoordelijke voor de werkvloer. Ik zorg voor de quality control.

Hoe heb je CSB² leren kennen?

Ik ken CSB² via verschillende plaatsen. Eerst en vooral van de AutoTechnica beurs die elk jaar plaatsvindt en waar de automotive sector als het ware samenkomt. Langs de andere kant ben ik met hen in contact gekomen voor het onderhoud van onze cabines. En via via heb ik veel goede zaken over hun gehoord.

Waarom ben je met CSB² aan het werk?

Ik heb al met verschillende concurrenten gewerkt en daar liep altijd wel iets niet zoals wij het wouden en liepen we telkens met onze neus tegen de muur. Zodra we dan CSB² tegenkwamen voor het onderhoud hebben we beslist om verder met hen in zee te gaan. Met de techniekers die komen voor het onderhoud klikt het ook zeker goed waardoor het aangenaam is om samen te werken. Momenteel zijn we zelfs aan het uitbreiden naar een volledig nieuwe site die binnenkort opgelegd wordt.

Waar maakt CSB² het verschil in?

Voor onze nieuwe site zijn er verschillende eisen waaraan voldaan moest worden vanuit het merk Land Rover. Om aan deze eisen te voldoen is CSB² met ons mee geweest naar Frankrijk om daar naar bestaande installaties te gaan kijken. Eens we die installaties gezien hadden, zijn we van daaruit vertrokken om de beste oplossing te zoeken. Zo was licht een superbelangrijk onderdeel op de nieuwe site. We gaan daarom ook voor LED-verlichting die het daglicht als het ware naar binnenbrengt.

Hoe voelt dat voor jou die nieuwe site?

Zeer goed, ik kan echt niet wachten tot deze in werking kan gaan. Het is voor mij en de techniekers echt een droom om daar te werken en voor Land Rover Asse een onderdeel voor de toekomst want de focus op carrosserie wordt alsmaar groter.

Zie jij nog een verdere samenwerking met CSB²?

Zeker en vast, de bouw van de nieuwe site is het begin van onze verdere samenwerking. Ik hoop nog vele jaren het onderhoud van de cabines door CSB² te laten doen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends. Als experten van oppervlaktebehandelingsinstallaties informeren we jou over onze producten, interessante tips over onze installaties en lopende acties.